The Spirit of India

Indisk tøj

Indien rummer mange ting - stemninger, farver, dufte, mangfoldighed osv. Noget der også kendetegner Indien, ihvertfald i vores bevidsthed, er ydmyghed, skønhed og elegance. Det er måden de bærer sig selv på. Det synes vi bl.a. kommer til udtryk, i det indiske tøj vi har i butikken.


                          Velkommen til Indiens ånd...

Nye indiske skønheder på vej - slut august....Vi er eneforhandlere i Danmark af The Tanja Jacket. Svensk design - Indisk arv. Her designer svenske Tanja Kisker de smukkeste jakker i både silke og bomuld - alt sammen genbrug. Som grafiker indgår Tanjas skrift på flere af hendes designs. Vi sælger jakkerne i vores butik, ikke online, da det er vigtigt at prøve jakken på. Der findes kun 1 af hver jakke og alle har de små fine detaljer syet ind i designet. Tanja laver også projekter for børn i Indien og du kan læse meget mere om hendes rejser rundt i Indien på www.thetanjajacket.com.

De jakker vi har i butikken lige nu, ser du herunder. De er både i bomuld og i silke og i en kort og en lang udgave. Hver jakke består af 2 forskellige jakker, da den er vendbar.