Handelsbetingelser

Betaling
Webshoppen Gypsyheart.dk modtager pt KUN betaling med bankoverførsel. Dine varer sendes når beløbet er modtaget hos os. BEMÆRK at din ordre slettes, hvis betaling udebliver efter 3 hverdage.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Levering
Gypsyheart.dk benytter GLS til levering af dine varer. Vi garanterer ikke for deres leveringstider. Vi sender til nærmeste pakkeshop. Vi sender kun i Danmark.

NOTE: Når du modtager en pakke fra Gypsyheart.dk/Boutique Namasté er det dit ansvar at sikre dig, at pakken er intakt og ikke i stykker. Tag et foto af pakken, hvis den er beskadiget.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, der ikke er nævnt i beskrivelsen af de enkelte produkter eller beskrevet på anden vis.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Gypsyheart.dk dækker ikke returneringsomkostninger.

Ved returnering
Rettes henvendelse til butikken INDEN DU SENDER RETUR og reklamationer sendes til:

Namasteaabenraa@gmail.com

Boutique Namasté
Ramsherred 17
6200 Aabenraa

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Ved returnering af pakker, SKAL dette ske efter aftale.

BEMÆRK: tekstiler som tæpper med bloktryk, vægtæpper, gardiner, tøj, tasker, uroer m.fl er i mange tilfælde håndlavede og håndsyede, hvorfor uensartethed vil forekomme. Farve og mønstre kan varierer fra det viste foto. Skønhedsfejl vil forekomme på håndlavede produkter, som indisk tøj, tæpper, puder, keramik - alt håndlavet. Er du i tvivl om kvaliteten eller de håndværksmæssige ujævnheder, så kontakt os inden du bestiller. Vi bytter ikke pga. denne type skønhedsfejl.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores butik eller Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Vi tilbagebetaler ikke et fortrudt køb, men udsteder et tilgodebevis/bytter til anden vare.

Meddelelsen skal gives pr. mail på gypsyheartshop@gmail.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsværdien til gode, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsværdien tilgode må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder - oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: gypsyheartshop@gmail.com