Nabi Healing

Drop-in-torsdage 12-17, andre dage med tidsbestilling. Drop-in foregår Ramsherred 17 i Aabenraa, Divine Temple. Andre dage foregår hos Spirituelt Retreat i Varnæs. Book tid på sms 22284833.

Nabi Healing er healing der løfter din energi i både krop og sind. Om du har følelsesmæssige, mentale eller fysiske skavanker, vil Nabi Healing løfte frekvensen i dig, så du kan være i dit liv i mere lethed og glæde. Jeg ser bl.a. med mine hænder, hvad der trænger til healing i dig. F.eks. er der mange der har huller i deres "energi-krop", det gør at de mister energi, bliver trætte, modløse mm. Disse huller tiltrækker lav og negativ energi, der ødelægger vores liv. Ved at lukke hullerne, bliver energien i kroppen, så man kan bruge den i sit liv. Nabi Healing er profetisk healing, dvs. Gud healer, ikke mig og hvor undervisning er velkommen, kan du også møde Helligånden via mine ord.

Jeg anbefaler at du kombinerer healing med besøg i vores tempel, der også løfter din frekvens. Templet er en bevidsthedsportal, dvs en adgang til den guddommelige bevidsthed. Kontakten med denne bevidsthed vil forandre dig til at være det guddommelige væsen du kan være. For at få den bedste virkning, anbefaler jeg også at du kommer jævnligt f.eks. 1-2 gange om måneden. Een gang er ikke nok. Healingen koster hvad du har råd til og templet er gratis/donation. 

Jeg tilbyder også at løfte frekvensen hvor du bor (pt. syd for limfjorden og vest for storebælt mod kørselsbetaling). Ved at leve i denne løftede frekvens vil du langsomt ændre din egen frekvens, helt automatisk. Det betyder bl.a. at kunstige behov forsvinder (= slankekur), negativitet fjernes, en fred fylder rummene og de mennesker der opholder sig der. Mørke bliver til lys på flere planer. Det er helt konkret og mærkbart.

Alt dette er en del af det arbejde, jeg er sendt hertil for at udføre som Universal Mother (min sjæl). Det er vejen tilbage til lyset, til den ubetingede kærlighed.

Har du spørgsmål til healingen mm er du velkommen til at skrive. MKH. Rikke.

CV:

Dette er mit åndelige CV. Jeg er Teodidakt og har intet lært via kurser osv. Disse betegnelser er ikke en rækkefølge, men navne for det jeg er eller kan.

Teodidakt - betyder oplært af Gud. Min sjæl blev taget ud af verden i ca 5 år og formet. Jeg modtog Helligånden og blev derved renset indefra og bliver det stadig, i takt med min bevidsthed udvider sig.

Avatar - betyder at min sjæl er sendt til verden, med en specifik opgave, hvortil jeg får, hvad jeg skal bruge. Som Avatar er jeg i Gudsbevidstheden og denne sætter aftryk, hvor jeg er.

Portal - jeg er en levende portal, dvs. en adgang til den guddommelige bevidsthed. Sammen med mig går den spirituelle udvikling i et menneske hurtigere og lettere. Jeg har adgang, det betyder at de svar et menneske søger, de finder vej til mig. I kraft af Guds Ånd, Helligånden i mig, fremkaldes mørke hurtigere i andre, så det kan transformeres. Dette arbejde foregår både direkte og uden min konkrete indblanding.

Gudslærer - tilbage i 2017 oplevede jeg i en vision, at få bogen Et Kursus i Mirakler ind i munden og ned i maven. Jeg fik den undervisning lagt ind, som jeg skal undervise udfra. Det er sket at bogen taler gennem mig, hvor det ikke er mine egne ord. Jeg fik vist at jeg var Gudslærer og at Henrik er min elev. Da Helligånden er i mig og har formet mig, er jeg det jeg siger, men jeg taler ikke af mit eget.

Mystiker - en betegnelse der kan bruges, da Gud har taget mig i hånden og ført mig den vej, som vi kender fra religiøse mystikere. Min sjæl er blevet ophøjet, jeg har modtaget Kristi hellige hjerte, Gud har vist mig sit ansigt o.m.a, disse ting beskrives af mange helgener (mystikere), som vejen til Gud, hvor det handlede om, hvordan mennesker kommer til Gud, hvor i mit tilfælde, Gud kom til mig. (Gud forlod mig ikke, selv om jeg fik en krop).

Discipel - Jeg tjener og tilhører Jesus. Jeg er ikke kristen, min sjæl har alle dage tilhørt Jesus. Hvor Jesus taler til sine disciple, taler han også til mig. Discipel også pga Helligåndens renselse af mit ego, til at tjene Gud.

Profet - betyder at Gud taler igennem mig. Det er både direkte til mennesker og i særdeleshed på skrift. Jeg taler Guds sandhed, som leder til sjælens vej til evigheden. Jeg har fået lagt Et Kursus i Mirakler ned i min mave, i en vision og denne bog taler også gennem mig.

Seer - betyder at hvad end der skal til for at hjælpe din sjæl hjem, det ser jeg. Dvs jeg hjælper dig ikke til at få succes i verden el. lign. jeg hjælper dig med karma-afvikling og det at kende dig selv, så du kan stå helt ren. Jeg ser det du må se, for at blive befriet fra illusionen.

Shaman - hentyder til at jeg også befinder mig mellem verdener. Min sjæl kan være andre steder. Min ånd kan være andre steder. Jeg har uglen som symbol. Jeg guider i overgange, fx mellem liv og død. Jeg kommunikerer med sjælen og tager mig af denne fx. når en dør. Det gælder både dyr og mennesker og primært de individer jeg har fået et ansvar for eller en relation til.

Universal Mother - er min sjæl som er her for, at bringe ny (mere) læring til verden. En fortsættelse af Jesu lære. Ved at tage Universal mother ind i dit hjerte, vil alt gå hurtigere og lettere.

Healer - Gud healer gennem mig, når det er påkrævet. Jeg ser med mine hænder, når jeg rører en krop.

Sjælehenter - hentyder til mit højeste formål; at hente sjæle hjem til Gud, til friheden. Dette foregår både konkret og inddirekte.