Spirituelt Retreat

                       Universel spiritualitet                           Retreat - Tempel - Undervisning

Vores spirituelle retreat ligger udenfor Aabenraa, 2 min. fra stranden i rolige omgivelser. Her kan du leje dig ind a la bed & breakfast og blive forkælet åndeligt set. Stedet bruges udelukkende til mennesker der søger en højere bevidsthed via selv-ud/afvikling.

Den spiritualitet du møder her, betegnes bedst som en universel spiritualitet. Vi anerkender menneskets søgen efter det guddommelige, efter sin sjæl, sandheden, Gud og at denne rejse ser forskellig ud fra person til person. Dette er også grunden til, at du finder både Buddha, Ganesha, Jesus og Maria placeret rundt omkring, inde og ude. Samtidig vil du finde elementer fra andre kulturer i indretningen af både retreat og tempel. Vi omfavner livets mangfoldighed i erkendelsen af alle sjæles fælles mål.

Som vi vågner og udvikler os som mennesker og sjæle, vil vores søgen automatisk rette sig mere og mere mod evigheden, enheden, Gud. Læringen i verden går ud på, at erkende vores lighed med det guddommelige - vores højeste potentiale; gudsbevidstheden og at vælge bevidst at gå vejen.

Denne rejse, er en rejse ind i større og større uselviskhed, ydmyghed og tjeneste. Dette er en del af den guddommelige orden, for alle sjæle.

Stedet er blevet velsignet med guddommelig energi, der er med til at løfte dig som sjæl og menneske, tættere på det guddommelige. Derfor får du medvind på din rejse, ved at være på stedet, i energien og i nærheden af Rikke og hendes undervisning. Som Avatar er Rikke her for, at skubbe din spirituelle udvikling i gang og videre, uanset hvor du står. Ved den guddommelige Nåde vil din udvikling gå hurtigere, ved hendes hjælp.

Her vil du opleve at modtage en stor støtte, ikke kun moralsk, men helt konkret og på flere planer. Jo større hengivenhed du har, jo mere får du og jo hurtigere går det. På det værelse du sover indlægges en energi, efter dit behov. I de andre rum ligeså.

               Du kan læse om priser mm på hjemmesiden Spirituelt Retreat her.