Social omsorg

UPDATE: vi har nu fået neutraliseret Sofus og Charly. Så mangler vi kun de 3 hunner.

Social omsorg

Et "gypsyheart" har naturlig omsorg for levende væsener. Derfor hjælper vi både dyr og mennesker der bliver svigtet af ejere/systemet. De laveste i samfundets hieraki er dem der drukner først og jo længere op ad stigen man kommer, jo mere ligegyldighed møder man for de nederste. Hele idéen om, at de nederste er mindre værd end de øverste er helt sindsyg. Den skala det måles ud fra er lavet af de øverste. 

Så vi gør, hvad vi kan for at hjælpe de "svageste". En af de ting vi gør er, at tilbyde gratis healing i butikkens baglokale. Læs mere om det i menuen. Vi tilbyder også personlig støtte og udvikling via vores spirituelle retreat. 

Derud over hjælper vi mange herreløse katte. For nylig kom en 3-benet missemor med sine 5 killinger. Ingen ville påtage sig ansvaret for dem. At passe og pleje 5 killinger, er desværre ikke noget man kan gøre gratis. Lige nu har vi 8 katte vi passer i forvejen. Killingerne er så store, at de er klar til neutralisering, vacciner osv. så der ikke kommer flere katte i det område vi bor i. Desværre lever vi her med, at nogle ikke vil tage sig af de katte de har, med det resultat at der fødes deforme, indavlede katte. Vi har forsøgt at tale med dem flere gange, uden held. Vi har kontaktet flere organisationer også uden held. Vi beder derfor om din hjælp til, at få de 5 killinger til dyrlæge. Hvis du kan undvære blot det mindste beløb, så samler vi sammen og sender dem afsted løbende, som der er nok penge. De er nu så gamle at de tre hunner er i løbetid og en af hannerne har opdaget det! Hvad du kan undvære, vil vi tage imod med kyshånd. Du kan sende din donation til 22568697 (Henrik), skriv DONATION. Vi holder dig opdateret via butikkens facebook (Boutique Namasté) og hjemmesiden her. Ønsker du selv at blive katteejer på et tidspunkt, kan du måske få en af dem, når de er klar. Vi vil helst sende dem afsted to og to. Charly er nok den der kan klare sig bedst alene. Det ser vi på, hvis det bliver aktuelt. På forhånd TUSIND tak for din omsorg. Tak!

MKH Henrik og Rikke.

Flere billeder på vej...