Quote CHP

Vores nye leverandør af de smukkeste indiske genbrugs tæpper, puder, tasker mm.

Indisk-Nordisk Fusion

Om sig selv skriver de: "Hos Quote tror vi på, at farver gør folk glade, og at unikke og håndlavede ting udstråler personlighed og sjæl. Vi tror på, at vi skal spare på verdens ressourcer og genbruge, hvor det er muligt. Derfor er de fleste af vores produkter også farverige og unikke og produceret af genbrugsmateriale, der er sammensat på nye lækre måder. Når du køber hos Quote er du med til at værne om miljøet samtidig med, at du får en fordelagtig og konkurrencedygtig pris.

Quote har et bredt sortiment af produkter lavet af indisk sari, og du har mulighed for at vælge lige præcis de farver og mønstre, der passer dig. Vores tæpper er alle unikke og farvekoordinerede ved håndkraft, så du kan få dit helt eget og personlige udtryk hjem i din stue. Når du køber hos Quote støtter du mindre bemidlede kvinder i de indiske landsbyer, og du er med dit køb med til at bevare et gammelt håndværk, der er i fare for at uddø.

Hos Quote Copenhagen finder du et bredt udvalg af unikke produkter fremstillet af Indisk vintage sari til dit hjem - både indendørs og udendørs. Hver eneste sari er nøje udvalgt i Indien, så produkterne matcher i farve, stil og kvalitet, hvilket resulterer i, at produkterne er en perfekt sammensmeltning af Indisk kultur og Nordisk design.

Vi tror på, at farver påvirker os positivt, og derfor er et stor udvalg af produkterne i støvede farver, der komplimenterer den nordiske farvepalette, mens det autentiske udtryk vedligeholdes. Hvert eneste produkt er "one of a kind" med en særskilt historie bag sig og derfor et unikt udtryk, der passer perfekt ind i vores Skandinaviske livsstil.

Vores produkter spænder vidt fra madrasser, puder og plaider til hynder og tasker. Men de har alle vores overordnede stil tilfælles: Luksus boheme i afdæmpede og bløde farver med et etnokulturelt, men Nordisk præg.

Personlig indretning

Vi tror på, at vores hjem skal afspejle hvem vi er, og hvad vi elsker. Hvis ikke vi kan udtrykke vores personlighed i vores eget hjem, hvor kan vi så? Derfor er det vigtigt for os, at vores produkter oser af sjæl, charme samt et personligt og unikt præg, der kan hjælpe dig med at få lige præcis dit udtryk frem i din indretning.

I vores univers er der ingen faste regler og rammer, når du skal indrette dit hjem. Mix og match lige præcis de mønstre og farver, du elsker - og lad kun fantasien sætte grænser. Hvad end du har en moderne minimalistisk, mediterranske, romantisk eller boheme- stil i din indretning, så er der altid plads til at vise din personlighed og skabe et hjem med varme og sjæl.

Hos Quote Copenhagen tilbyder vi nøje udvalgt unikke og autentiske tekstiler med ønsket om at give dit hjem sjæl og en blød kant til den Nordiske indretning, samtidig med at din personlighed skinner igennem."

.....så Quote Copenhagen er som skræddersyet til os! Se lidt af udvalget her:

- og find lidt i webshoppen her.