Om Rikke Klitgaard

Den undervisning og vejledning jeg tilbyder, er et resultat af en transformeret bevidsthed. Jeg har gennemgået et bevidsthedsskifte (fra personlig til universel) med integration af min sjæl. Set ud fra kristendommen, har jeg fået Helligånden og er her som en discipel for Jesus. I en periode på 5-6 år, tog Gud min sjæl ud af verden og formede den. Samtidig har Helligånden renset mig for "gammel bevidsthed" og traumer mm, der holdte mig fanget i verden og i mit liv. Helligånden har vist mig min opgave i verden og har formet mig ind i tjenerrollen. Man kan betegne mig som Profet eller Avatar afhængig af, hvilken retning man læner sig op ad. Som Avatar/Profet er man sendt ind i verden, efter Guds ønske og ikke sit eget, som en lærer/vejleder, ofte indenfor et bestemt område. Jeg er her ikke med min egen vilje og taler ikke af mit eget. Mit formål er, at lede mennesker der er klar, ind i den nye levemåde, med opvågning af bevidstheden og indre styring. Dette arbejde forener principper fra det Buddhistiske og Kristendommen. Mine redskaber er en udvidet bevidsthed; jeg ser mennesker fra en anden bevidsthed, hvor alt hvad der tilhører den gamle levemåde og egoet må nedbrydes. Det kan også beskrives som skiftet fra solar plexus til hjerte-bevidsthed, fra "mig" i centrum, til "dig" i centrum, fra selvisk til uselvisk. Et af mine redskaber blev givet mig for nogle år siden, i form af bogen Et Kursus i Mirakler. I et syn fik jeg puttet bogen i munden og ned i maven. 

Mine gaver er derfor:

1. klarsyn, herunder drømmetydning. En gave der gør, at jeg ser igennem og bagom menneskers ydre, på tværs af tid og rum. At jeg ser alt det, der adskiller en person fra Gud, dvs. kærlighed, sandhed, evigt liv. Med Helligånden gennemskuer jeg løgn, fordi jeg kender sandheden og har sandheden i mig (Sandhedens Ånd). Jeg er ikke clairvoyant, som er en evne alle kan udvikle, der  tjener egoets ønsker.

2. Profetisk tale. Gud taler igennem mig, når Han ønsker at sige noget, både til en person i en samtale og i de ting jeg skriver og fortæller. Jeg er ikke kanal elelr medie, hvilket er en evne alle kan udvikle, der tjener egoets ønsker.

3. Healing. Gud bruger mine hænder, når et menneske har brug for en healing, som Gud vil give. Jeg har ikke været på kursus i healing og bruger derfor ikke en healing, hvor jeg tager et andet menneskes karma (ansvar for egen proces og bevidsthed), men healer, når Gud ønsker det. Alle kan lære at heale, men dette tjener egoets ønsker, da de ikke kender planen for dette menneskes udvikling.

4. Lærer. Jeg uddannede mig til lærer i folkeskolen, da det at formidle lå meget dybt i mig. Det var dog ikke skolens pensum, men Guds pensum, jeg kan lære andre. Denne form for lærer har en pædagogik, der går langt ud over alm. tålmodighed og hvis formål det er at bringe mennesker tilbage i forening med Gudsbevidstheden. Metoden til det er korrektion af illusioner.

De frugter som man siger er et resultat af Helligånden, som jeg indtil nu har opnået er tålmodighed, fred, kærlighed, rummelighed, glæde.....efterhånden som Helligånden har renset mine lavere energier, opstår det menneske som Paulus taler om i Bibelen - et nyt menneske. Dette er Kristus i mig, som skal vokse sig større og jeg mindre.