Gypsy                 Temple

Gypsy Temple

Åndelig føde

Kom tættere på det guddommelige - lige her. Besøg et lille tempelrum, et healingsrum, et helligt rum i butikkens baglokale. Rummet vil styrke dig på din spirituelle rejse, uanset hvor du er eller hvem du er. Du får præcis det, der nærer din sjæl og ånd. Nærværet i rummet er transformerende og understøtter præcis dig. Du kan vælge at give udtryk for det du tænker du har brug for healing til eller du kan blot gå ind og åbne dig for den forandring du har brug for.

Jeg tilbyder også åndelig føde i form af personlig undervisning/samtale (se længere nede).

Brug 15 -20min. i stilhed og åbenhed og lad energien arbejde frit. Det er gratis at være her, donation er velkommen. Der er te hvis du efterfølgende har brug for et pusterum. Der kan ikke bookes tid, kig ind i åbningstiden. Her er plads til flere.

REGLER: ingen sko, jakker, mobiltelefon, tasker eller samtale i rummet. Man sidder på madrasser på gulvet. Efterfølgende er det muligt at sidde og slappe lidt af i "mellemrummet", med en kop te (max 20 min).

Gæster har udtalt:

...mærkede et løft og en grounding på een gang.

...den dybeste fred.

...mine symptomer forsvinder her.

...mærkede energi i mit kronechakra og mine hænder. 

... her er et stærkt nærvær.

... mit tankemylder forsvandt.

... så en kæmpe engel.

Vi har tilknyttet en facebook side: GypsyTemple. 


Undervisning og Healing.

Book tid, hvis du har brug for, at se dit liv i fugleperspektiv;

  • hvis du har svært ved, at finde din plads i verden.

  • hvis du sidder fast eller kører i ring

  • hvis du søger en højere mening med livet

  • hvis du er træt af "tingenes tilstand"

  • hvis du savner dig selv

  • Hvis du længes "hjem" o.lign.

Den undervisnig der tilbydes, handler om at blive forbundet med bevidstheden om usårlighed om frihed. Det er læren om Ånd og vores forbundethed med Ånd. Bevidsthed om vores ånds-natur gør, at vi løftes ud af de jordiske problemers tyngde og ser løsninger og muligheder, i stedet for begrænsninger. Dette er undervisning i frihed. Er et menneske bevidst om sin højeste sandhed, kan det aldrig bindes, om det så smides i fængsel. Ved at leve i den bevidsthed, bliver livet relativt og et middel, nærmere end et mål. 

Den første samtale/undervisning koster 600kr. Og varer ca. 1-2 timer. Efterfølgende undervisning og priser aftales efter dit behov. Hvis der viser sig brug for healing, er det med i prisen. Healingen er en medfødt evne, ligesom min evne til at se (ikke clairvoyance). Jeg bruger mine hænder, både til at se ind i dig og til at heale. Undervisning foregår i butikken og i Varnæs. Book en tid på sms 22284833. Afholdes primært tirsdage og torsdage.

I forbindelse med vores tempelrum, er der en lille stue, hvor du kan sidde og få en kop te. Den energi der er i templet, er også i stuen så du kan finde ro og blive opladet på een gang. Ophold i stuen er efter aftale og må vare en kop te's-tid.

Åndelig lærer Rikke Klitgaard.