Bevidsthed

Gå din fremtid i møde i tryghed. Undgå at forandringernes strømme vælter dig omkuld. Få hjælp til, at fjerne alle forhindringer, der bremser livets naturlige flow. Fjern frygt og uvidenhed og bliv klar til Fremtidens Menneske.  


Livet er bevægelse, livet er udvikling. Det der gør al naturlig udvikling mulig, er bevidsthed. Verden er i forandring - på alle planer. De der kæmper imod forandringerne, er dem der lider mest - på alle planer. Det kan kaldes mange ting og forskellige kulturer/religioner har gennem tiden givet det mange navne, opfundet ritualer til at imødegå det osv. 

Når bevidstheden sover, bliver udviklingen meget træg og tung og vi drukner i "detaljen". I vores frygt for forandring, hager vi os fast i det kendte - eller det vi tror vi kender. Vi holder fast i traditioner, mønstre, roller, dogmer og overtro. Vi er hunde-angste for, at træde ind i ukendt land - og møde os selv. Hvad få forstår, er den ubeskriveligt kærlige hjælp vi får, når vi vælger at tage det første skridt. Men tiden vi lever i nu, den fremtid vi går i møde, er ubarmhjertig. Dette er ikke sagt fra et sentimentalt niveau, men fra en højere bevidsthed. Den er ubarmhjertig for de der insisterer på, at holde fast i fortiden, dogmerne osv. 

Det er bevidstheden der forandrer os og det er os der forandrer bevidstheden. Vi kan leve ydrestyret og tilpasse os det samfund vi vokser op i; familiens normer, skolen osv. Her smelter vi sammen med den kollektive bevægelse og må krydse fingre for, at noget eller nogen passer på os. Vi kan også vælge at leve indrestyret, ud fra vores højere bevidsthed (når denne er vågnet). Derfor er det næsten unødvendigt, at understrege vigtigheden af, at vi alle, hver især vælger at deltage i livet, i udviklingen og i ansvaret for fremtiden. Men ikke som vores eget personlige projekt.

Det som forandringerne kræver af os er, at vi tør give slip, "overlade roret" og flyde med. Det er hverken så passivt eller farligt, som det måske lyder. Men vores frygt for, om der nu er styr på tingene - i det store billede, gør, at vi hellere står, hvor vi står, gør som vi plejer, med stilstand til følge. Problemet med stilstand (modstand mod forandring) er, at livet bliver som stillestående vand - det rådner. Det skaber sygdom og lidelse - på alle planer...og vi keder os.

At imødegå fremtiden betyder, at ændre sin bevidsthed - at vække den, at løfte den. Vi må erkende, at vi "tog fejl", forstået således at, hvad vi troede var sandheden før, har brug for at blive korrigeret, i takt med, at bevidstheden vokser. Vi må være åbne overfor nye, dybere indsigter. Den forandring det medfører, er vidtfavnende. Den vil have positive konsekvenser, ikke kun i dette liv, men også på sjælens videre rejse. Vaner ændres, opmærksomhed ændres, overbevisninger ændres og jo mere vi lader os forandre/udvikle, jo mere følger kroppen med. Vores bevidsthed afgør vores sundhedstilstand og hele vores livskvalitet, vores handlinger og graden af det ansvar, vi er i stand til at tage. 

Først når vi har taget det fulde ansvar for os selv, kan vi række ud til andre.

For at vi kan løfte bevidstheden ind i fremtiden, tilbyder jeg (Rikke K.C.) "bevidsthedsterapi". Da min sjæl har nået forening med Gud og min bevidsthed konstant udvides, kender jeg vejen. Og ja, vejen er den samme for alle. Spørgsmålet er blot, hvilken kultur, religion eller hvilke dogmer og overbevisninger man tilbeder, som altsammen er irrelevant i virkeligheden. Vejen er udvikling - bevidsthedsudvikling. Den måde jeg kan hjælpe dig på, er ved at se de forhindringer du har, for at udvikle dig. Hvad skygger for lyset?

Book en tid herunder. Samtaler afholdes mandage og onsdage i tidsrummet 12-16. En samtale koster 500kr. og tager ca. 2 timer. Disse samtaler er kun starten på din vej. Ønsker du at udvikle dig, er det for livet, for fremtiden og ikke bare en enkel gang "terapi". Det fordrer en vis grad af selvrespekt og selvansvarlighed. Derfor anbefales min. 4 samtaler (rabatpris: 1600kr., betales ved tilmelding)