Divine Temple

Guddommeligt tempel for bevidsthedsudvikling.

GRATIS.

Vi tilbyder rammerne til din åndelige opvågning. Formålet er at vække din indre ånd, dit indre liv og faktisk vende tilbage til livet. Templet er en portal til den guddommelige bevidsthed, hvilket gør, at din rejse forkortes, fordi du her får en håndsrækning, uanset tro eller overbevisninger. Besøg templet jævnligt som en del af din spirituelle praksis. Du skal intet gøre, andet end at åbne dig for det der er til dig. Det er muligt at få en kop te efterfølgende, inden du vender tilbage til "virkeligheden".

Nogle af de gæster der har besøgt templet har udtalt følgende:

...mærkede et løft og en grounding på een gang.

...mærkede den dybeste fred.

...mine symptomer forsvinder her.

...mærkede energi i mit kronechakra og mine hænder.

... her er et stærkt nærvær.

... mit tankemylder forsvandt.

... så en kæmpe engel.

... der blev fjernet en sort skygge fra mig.

... jeg oplevede Jesus puste liv i mit hjerte.

... jeg fik vist livets nøgle.

... jeg blev healet fra top til tå.Universal Mother, Rikke Klitgaard Christensen.

CV:

Dette er mit åndelige CV. Jeg er Teodidakt og har intet lært via kurser osv. Disse betegnelser er ikke en rækkefølge, men navne for det jeg er eller kan.

Teodidakt - betyder oplært af Gud. Min sjæl blev taget ud af verden i ca 5 år og formet. Jeg modtog Helligånden og blev derved renset indefra og bliver det stadig, i takt med min bevidsthed udvider sig.

Avatar - betyder at min sjæl er sendt til verden, med en specifik opgave, hvortil jeg får, hvad jeg skal bruge. Som Avatar er jeg i Gudsbevidstheden og denne sætter aftryk, hvor jeg er.

Gudslærer - tilbage i 2017 oplevede jeg i en vision, at få bogen Et Kursus i Mirakler ind i munden og ned i maven. Jeg fik den undervisning lagt ind, som jeg skal undervise udfra. Det er sket at bogen taler gennem mig, hvor det ikke er mine egne ord. Jeg fik vist at jeg var Gudslærer og at Henrik er min elev. Da Helligånden er i mig og har formet mig, er jeg det jeg siger, men jeg taler ikke af mit eget.

Mystiker - en betegnelse der kan bruges, da Gud har taget mig i hånden og ført mig den vej, som vi kender fra religiøse mystikere. Min sjæl er blevet ophøjet, jeg har modtaget Kristi hellige hjerte, Gud har vist mig sit ansigt o.m.a, disse ting beskrives af mange helgener (mystikere), som vejen til Gud, hvor det handlede om, hvordan mennesker kommer til Gud, hvor i mit tilfælde, Gud kom til mig. (Gud forlod mig ikke, selv om jeg fik en krop).

Discipel - Jeg tjener og tilhører Jesus. Jeg er ikke kristen, min sjæl har alle dage tilhørt Jesus. Hvor Jesus taler til sine disciple, taler han også til mig. Discipel også pga Helligåndens renselse af mit ego, til at tjene Gud.

Profet - betyder at Gud taler igennem mig. Det er både direkte til mennesker og i særdeleshed på skrift. Jeg taler Guds sandhed, som leder til sjælens vej til evigheden. Jeg har fået lagt Et Kursus i Mirakler ned i min mave, i en vision og denne bog taler også gennem mig.

Seer - betyder at hvad end der skal til for at hjælpe din sjæl hjem, det ser jeg. Dvs jeg hjælper dig ikke til at få succes i verden el. lign. jeg hjælper dig med karma-afvikling og det at kende dig selv, så du kan stå helt ren. Jeg ser det du må se, for at blive befriet fra døden.

Shaman - hentyder til at jeg også befinder mig mellem verdener. Min sjæl kan være andre steder. Min ånd kan være andre steder. Jeg har uglen som symbol. Jeg guider i overgange, fx mellem liv og død. Jeg kommunikerer med sjælen og tager mig af denne fx. når en dør. Det gælder både dyr og mennesker og primært de individer jeg har fået et ansvar for eller en relation til.

Universel Moder - er den "arbejdstitel" Gud har givet mig. Den læring jeg kommer med er universel. Dvs. den gælder på tværs af alle systemer. Jeg er en beskytter af sjæle og hjælper de der helhjertet søger den højeste sandhed. Det jeg forløser i dig, vil være forløst til alle tider.

Healer - Gud healer gennem mig, når det er påkrævet. Jeg ser med mine hænder, når jeg rører en krop.

Sjælehenter - hentyder til mit højeste formål; at hente sjæle hjem til Gud, til friheden. Dette gør jeg både konkret og inddirekte.