Book butikken

Shopping-hygge:

Kan du samle 4 personer, har du som noget nyt mulighed for, at booke butikken. Vi serverer te/kaffe og en lille snack, som I kan nyde imens i går på opdagelse i Gypsyheart-universet.

Book 2 timer, hvor I i ro og fred kan prøve tøj og få personlig vejledning om vores mange forskellige produkter, indretningstips og meget andet - butikken er jeres.

Ved booking betales 200kr. der refunderes ved køb for mere end 200kr., dvs. shopping hygge kan være gratis..

Vær opmærksom på, at alle deltagere skal være symptomfri i fht. corona.


Spirituel-hygge:

På samme måde som beskrevet ovenfor, kan du også booke butikken, med fokus på det spirituelle. Deltagerpris 100kr.

Her kan I fx. trække kort og få personlig vejledning, udfra spørgsmål I har. Som Seer kan jeg guide jer på jeres vej gennem livet, i forhold til den vej der allerede er lagt ud til jer. I kan samtidig hører lidt om den form for seer jeg er og min vej hertil.

Det er selvfølgeligt også muligt her, at prøve tøj og få vejledning i vores produkter - butikken er jeres.

Vær opmærksom på, at alle deltagere skal være symptomfri ifht. corona. 


BOOKING:

Booking af butikken foregår udenfor butikkens normale åbningstider, inkl. søndag. Kontakt os og hør nærmere om tidspunkt på 22284833. 


Få besøg af Gypsymama-Rikke :0)

Kan du samle 5-6 personer, kommer jeg gerne ud, til et privat spirituelt arrangement. Deltagerpris 200kr. + kørsel (max. 40km.). Varighed 2-3 timer. Jeg medbringer kort, hvis det ønskes og indholdet af besøget er spirituel udvikling, hvor I kan få personlig vejledning om jeres vej videre i livet. Jeg fortæller også gerne om min egen rejse, frem til at være profetisk seer. (Læs mere i menuen, under Seer-sittings) Bemærk venligst at jeg ikke laver afdødekontakt. Kontakt mig for nærmere aftale på 22284833 (sms er ok).

Gypsymama Rikke
Gypsymama Rikke