BOGKLUBBEN

Et Kursus I Mirakler

Ny dato: D.18.5 kl. 13-15

Vi afholder bogklub hos Spirituelt Retreat i Varnæs, Sønderjylland. Her kan du være med, hvis du studerer bogen og har et ønske om at lade dig forandre af den sandhed, bogen repræsenterer. Det er ikke vigtigt, hvor meget du har læst, blot du er i gang. 

Omdrejningspunktet er korrektion fra frygt til kærlighed. Metoden er erkendelse af vores ego, renselse af dette ego, for at give plads til Helligånden i os. Med Helligånden kan vi skelne Gud fra verden, lys fra mørke, sandhed fra illusion. Dette er en del af forberedelserne til det bevidsthedsskifte verden vil opleve. Det kræver en renselse af det enkelte menneske. 

Det er dette skifte og denne renselse, Rikke er her for, at hjælpe med. Derfor har hun en "fremtids-bevidsthed" der gør at hun kan guide udfra Helligånden og se i den enkelte, hvilke ego-dele der må transformeres og opgraderes. Da hun på denne måde er en portal, går hele processen hurtigere ved hendes hjælp og tilstedeværelse. Retreatet er blevet velsignet med en hellig fred og er dermed også en portal. 

Det er gratis at være med i bogklubben. Kaffe og te ad libitum kan købes til 10kr. Tilmelding herunder eller på sms 22284833.  Adressen er Varnæsvigvej 28B, 6200 Aabenraa.